Teavitame teid, et see lehekülg kasutab küpsiseid. Klõpsake nupule Nõustun ja jätkake lehe kasutamist. Rohkem infot siin.

Millega täita karbi sisemus? Ideed ja nõuanded

Millega täita karbi sisemus? Ideed ja nõuanded

Millega täita karbi sisemus? Ideed ja nõuanded

Erinevate esemete pakkimisel, eriti siis, kui neid pannakse karpi mitu, tekib küsimus, kuidas neid õigesti ja korralikult pakkida. Need esemed on sageli erineva suuruse, kaalu ega kujuga, nii et kui need pakendisse asetada, siis need liiguvad paigast, pöörlevad ja kolisevad. Sel põhjusel võib juhtuda, et karbi avaja ei näe enam nii ilusat ja korralikku pilti, nagu talle tahtsid saata need, kes selle pakkisid.   

Kui pakitud kast jõuab teiste saadetiste või kullerite kaudu lõppsaajani, siis seda liigutatakse, keeratakse ja tõstetakse oluliselt rohkem kui käest kätte andes. Sellistel juhtudel on vaja mõelda mitte ainult ilusale paigutusele, vaid ka kaitsefunktsioonile. Kui esemed liiguvad ja üksteise vastu hõõrduvad, võivad nende pinnad kahjustuda, etiketid maha hõõrduda või pudenevate ja vedelate toodete kaaned/korgid koguni lahti tulla, põhjustades lõppsaajale tõsise pettumuse.

Neid probleeme saab hõlpsasti lahendada pakendi täiteainete kasutamisega. Kaupluses SUPERBOX pakume laia valikut täiteaineid. Need võib jagada kahte rühma: dekoratiivsed täiteained ja dekoratiivsed funktsionaalsed täiteained.

Dekoratiivsete täiteainete hulka kuulub pehme siidipaber ja pehmed paberilaastud.

Kingituste pakkimine kasutades pehmeid paberilaaste

Siidipaberi kasutusviisid

Need pakendis olevad täiteained täidavad suurepäraselt väikesed tühimikud esemete vahel ja jätavad mulje pehmusest.  Need sobivad suurepäraselt kergete esemete pakkimiseks ning ka väikeste vahede täitmiseks. Siidipaberi võib kortsutada ja panna pakendisse täiteainena või keerata pakendatav ese sellesse paberisse.

Valige paljude erinevate värvitoonide vahel, nii et saate täiteaine sobitada pakendi, toote, firmastiili või logo värvidega.  Kuna need täiteained on väga kerged ja pehmed ning saadetise suurema kaalu tõttu pressitakse need kokku, seega soovitame raskemate asjade pakkimiseks või pakendi suurema tühja ruumi täitmiseks valida dekoratiivsed funktsionaalsed täiteaineid. 

Dekoratiivsed funktsionaalsed täiteained on mitte ainult ilusad, vaid ka kõvemad, nii et need fikseerivad paremini pakendi sees olevad esemed. Sellesse rühma kuuluvad jäigad paberilaastud, puidulaastud ja papist või lainepapist vooderdised.

4 mm ja 2 mm suuruste jäikade laastude võrdlemine

Selline pakendi täidis on väga ilus ning kaitseb esemeid saatmise ajal paremini. Need täiteained võivad ka mitmevärvilised olla.

Kingituste pakkimine kasutades jäiku täiteaineid

Vajadusel saame kujundada ja eritellimusel valmistada spetsiaalseid papist või lainepapist vooderdisi, kuid tahame juhtida tähelepanu sellele, et seda tüüpi täiteaineid on parem kasutada siis, kui pakki pandud esemed on ühesugused. Rohkem teavet vooderdiste projekteerimise võimaluste kohta esitame järgmises artiklis.

Kinkekarbi täitmine puidulaastudega

Meie klientidel tekib sageli küsimus – kui palju laaste on vaja ühe  pakkekasti kohta? Vastuse sellele küsimusele leiate iga karbi kirjelduse juurest, kuhu oleme märkinud, kui palju laaste on selle konkreetse karbi pakkimiseks piisav.

Lõpetuseks üks hea uudis - kõik SUPERBOXi poes müüdavad täiteained on valmistatud paberist või puidust, nii et neid saab taaskasutada ja seeläbi aidata kaasa meie planeedi puhtamale ja ilusamale tulevikule.

Kogu sellel lehel avaldatud sisu on ettevõtte UAB SUPERBOX ainuomand. Veebilehe osaline ja/või täielik paljundamine ilma ettevõtte UAB SUPERBOX eelneva kirjaliku loata on rangelt keelatud.