Teavitame teid, et see lehekülg kasutab küpsiseid. Klõpsake nupule Nõustun ja jätkake lehe kasutamist. Rohkem infot siin.

Kuidas leida õige suurusega pappkarp

Kuidas leida õige suurusega pappkarp

Kas vajate pakkekarpe? Kas internetist on üldse võimalik leida pakendamiseks sobiva suurusega karpi? Võib-olla peate ostma palju suurema karbi ja kasutama rohkesti mullikilet või muid plastikust täiteaineid? Või äkki peate tellima soovitud suurusega pappkarpide tootmise? Kui te ei vaja pappkarpe eriti sageli, siis võib pakendimaailma sisenemine tunduda keerulise ülesandena. Hea, et SUPERBOX e-poes on teil lihtne ja kiire võimalus valida rohkem kui 1000 erineva suuruse, mudeli ja värvitoonis paberi- ja pakkekarpide hulgast. Tegemist on tõelise pakendikeskusega, millel on võimas otsingutööriist, mida kasutame ka meie, SUPERBOXi töötajad.

Kuidas kasutada karbiotsijat

Käivitage SUPERBOXi otsing siin. Arvutiekraani vasakust servast leiate FILTRID ja paremal näete kohe neid karpe, mis meil on laos olemas teie poolt märgitud filtriseadete järgi. Mobiilseadmes sirvides klõpsake ekraani ülaosas asuval filtril, märkige pakendi soovitud omadused ja valige endale SUPERBOXi otsingust välja valitud pakendikarbid.

Sisestage pappkarpide soovitud mõõtmed millimeetrites. NÕUANNE: sisestage pakendi- ja kinkekarpide mõõdud 5 või 10 mm varuga, et otsingusse ilmuks rohkem variante.

Otsi Superboxi kaste mõõtmete järgi

Valige pakendi värv. Laiendage filtrit PAKENDI VÄRVID, kust leiate karpide värvid ja nende juurde kirjutatud numbrid, mis näitavad, kui palju ja mis värvi pappkarpide suuruste variante meil laos on.

Otsi Superboxi kaste värvi järgi

Valige karbi mudel Avage filter KARBI MUDEL. Neid mudeleid on päris palju, kuid lihtne, kleeplindiga kinni teibitav ja  transportimiseks sobiv mudel on FEFCO 0201, kiirsulguv "kõrvadega" karbi mudel on FEFCO 0427 (quick-close).  Nõuanne: kui otsitava karbi mudel ei ole teile päris selge, valige filtriloendist mis tahes pakendimudel ja vaadake, millist pilti näitab pappkarbiotsing. Nii leiate pakendamiseks või kinkimiseks vajaliku kokkuvolditava karbi.

Otsi Superboxi kaste mudeli järgi

Kui on vaja leida karp postiautomaadi jaoks

SUPERBOXi otsing valis välja pappkarbid, tegutsevatele DPD, Omniva, LP Express ja SMARTPOST postiautomaatidele. Valige soovitud postiautomaatide võrk ja märkige vajalik saadetava pakendi suurus (XS, S, M, L, XL jne). Otsingutulemust näete kohe ekraanil.

Otsi pakiautomaadi kaste veebipoest Superbox

Iga pappkarbi kirjelduses nupu LISA KORVI alt näete ka meil hetkel laos olevate pakendikarpide kogust. Kuna saadame ostjale need karbid, mis meil juba SUPERBOXi laos olemas on, siis võtab kohaletoimetamine aega vaid 1-2 tööpäeva.

Pakendite sertifikaadid

SUPERBOX pakub laia valikut FSC® (SCS-COC-007451) sertifikaadiga karpe. Kui otsite sertifitseeritud pakendikarpe, valige filtriloendist kõik FSC® märgistused.

Otsi Superboxi kaste FSC<sup>®</sup> sertifikaadi järgi

Valdav enamus pruunist lainepapist valmistatud pakendikarpe on sertifitseeritud ja neid müüakse FSC MIX märgistusega. Selle konkreetse märgise leiate ka karbi kirjeldusest. Selle märgisega pakend on valmistatud paberist või lainepapist, mis sisaldab vastutustundlikult kasvatatud FSC®-sertifikaadiga metsadest pärit toorainet, taaskasutatud materjale ja/või materjale muudest kontrollitud allikatest.

Sertifitseeritud pakendeid võite osta julgelt, sest selliseid pappkarpe ostes aitate kaasa metsa vastutustundlikule majandamisele ja säilimisele tulevaste põlvede jaoks.

Kas teil ei õnnestunud karpi leida?

Kui te siiski ei leidnud endale vajalike mõõtudega karpi, siis kirjutage meile kiri, sest saame pakendikarpe kiirelt valmistada (eriti ilma tekstideta karpe). Märkige kirja kindlasti karbi pikkus, laius ja kõrgus millimeetrites. Kui tegemist on karbi välismõõtudega, siis rõhutage kindlasti seda, sest 3 mm paksusest lainepapist valmistatud pappkarpide sise- ja välismõõdud võivad väga erineda. Täpsustage kindlasti karbi mudel või lihtsamalt öeldes karbi lahtivoltimise viis. Kui te ei tea karbi FEFCO koodi, siis võite saata meile pildi või sarnase SUPERBOX toote koodi, et näeksime, kuidas see kokku käib. Kindlasti kirjutage karbi värv ja kogus. Püüame teie päringule vastata esimesel võimalusel.

Võtke ühendust:

Tootmistellimused (Jurga) +370 699 12612info@superbox.ee

Kogu sellel lehel avaldatud sisu on ettevõtte UAB SUPERBOX ainuomand. Veebilehe osaline ja/või täielik paljundamine ilma ettevõtte UAB SUPERBOX eelneva kirjaliku loata on rangelt keelatud.