Teavitame teid, et see lehekülg kasutab küpsiseid. Klõpsake nupule Nõustun ja jätkake lehe kasutamist. Rohkem infot siin.

Kui palju maksab logo kandmine pakendikarbile?

Kui palju maksab logo kandmine pakendikarbile?

Pakume võimalust panna ühe- või kahevärvitrükk juba valmistatud pakenditele või kinkekarpidele, mis te ostate SUPERBOX kauplusest. Pakendikarpide minimaalne kogus, millele saab kanda individuaalselt tellitud trüki, on 50 tk. Pappkarpidele trükkimine toimub siiditrüki meetodil või digitaalselt ning on väga kvaliteetne.  Pakendile või kinkekarbile trükkimise hinnad on märgitud iga karbi kirjelduses.

Print on packaging or gift box prices

Individuaalse trüki saab kanda enamikele transpordi- ja kinkekarpidele, mis soetate kauplusest SUPERBOX. Pakendikarpidele trükkimise hinnad arvestatakse pakendi kaanele trükkimisel, pappkarbi kaanele trükitava trüki suurus ei ole piiratud, kuid individuaalne trükk ei tohi minna üle voltimisjoone ega lõppeda karbi serval.

Screen printing on packaging rules

Praktiline nõuanne. Kui soovite ühevärvilist trükki pakendi mõlemale poolele, tellige valitud karbile 2-värviline trükivariant. Värvid, mida soovite karbi erinevale poolele panna, võivad olla erinevad.  Näiteks, transpordikarbi kaane välisküljele saate panna valge logo ja transpordikarbi kaane siseküljele musta teksti jne.

Kuidas tellida pakendile trükki

Valige SUPERBOX kauplusest soovitud saate- või kinkekarp, märkige karbile, et soovite ühe- või kahevärvilist trükki, valige soovitud pakendikogus ja lisage kaup ostukorvi.

Choose how many colours your print will come in

Kui teil on vaja pakendile panna logo või mõni muu tekst või kujundusmotiiv, laadige vektortrüki failid ostukorvi. Failide võimalikud vormingud: AI, CDR, EPS, SVG, PDF. Üleslaetud faili juurde lisage trükise kohta kommentaar, näiteks, trükise värvus - kuldne, trükise mõõdud - 7x20 cm. Peale tellimuse tasumist koostab meie disainer pakendi trükifaili, mille edastame teile kooskõlastamiseks ja kinnitamiseks.  Alles pärast teie nõusoleku saamist teostame pakendikastidele individuaalse trükkimise.

Proceed to checkout

Upload a file

Praktiline nõuanne. Et pappkarbile trükkimiseks vajalik individuaalse trüki maketi valmistamine kulgeks kiiremini, saatke logo või illustratsioonide failid.  Internetist võetud .GIF-, .JPG- ja .PNG-laienditega illustratsioonid ei sobi individuaalseks pakenditele trükkimiseks. Võimalusel täpsustage värvid Pantone'i värvipaletist. Kui teil seda võimalust ei ole, sobitame värvid vastavalt enda valikule ja saadame karbi maketi teile kooskõlastamiseks.

Mida teha, kui trükiga on kaetud kogu pakend

Kui teie valitud transpordi- või kinkekarbile kantav individuaalne trükk katab kogu pakendi pinnalaotuse või ulatub karbi servadeni, kui trükikujundus läbib pakendi voltimisjooni või küljendus on suurte taustakatetega või koosneb rohkem kui kahest värvist, siis saame sellise pakendi teha eritellimusel.  Pakendikarpidele trükkimise soov koos maketiga saatke aadressile info@superbox.lt

SUPERBOX on pakenditootja pood, seega saame toota keerukamaid individuaalse trükiga pakendikarpe. Toodame pappkarpe kõikidel trükimeetoditel: ofset-, digitaal-, siiditrüki ja fleksograafiameetodil, samuti lakime UV-lakiga, katame fooliumiga, teeme reljeeftrükke (congreve).

Kogu sellel lehel avaldatud sisu on ettevõtte UAB SUPERBOX ainuomand. Veebilehe osaline ja/või täielik paljundamine ilma ettevõtte UAB SUPERBOX eelneva kirjaliku loata on rangelt keelatud.